8. třída

Třídní učitel:   Jana Nejedlá
Zástupce rodičů:  paní Jarošová - 739 291 885
Rozvrh hodin:   rozvrh
Fotogalerie:  zde

Pátá...(třída)

Děti mají ve třídě své šanony (dnes si je krásně ozdobily), které jim slouží k ukládání sešitů a dalších pomůcek, které nepotřebují k domácím úkolům. Učí se tak také samostatnosti, orientaci a udržení pořádku ve svých věcech. 

Předmět SKN máme rozdělený na přírodovědu (v pondělí a ve středu - učebnice Země ve vesmíru, modrý PS, samostatný sešit) a vlastivědu. Vlastivědu, v rámci usnadnění přechodu na druhý stupeň, dělíme na dějepisnou a zeměpisnou část. Zeměpisná část je v úterý (malá učebnice Putování po Evropě, oranžový PS), dějepisná část pak ve čtvrtek (zelená učebnice novějších českých dějin a zelený PS). Sešit je pro obě části jeden. Věřím, že si na toto rozdělení brzy zvykneme:-)

Pozn. k sešitům : 

ČJ - školní, domácí, čtení a literatura, sloh

M - školní, domácí, geometrie

Př - 1 sešit

Vl - 1 sešit

Hv - notový sešit, zpěvník

 

Vyúčtování : 

V červnu vybráno 600 Kč - zakoupeny PS do Čj (2ks), M (2ks), Př, Vl (2ks), šanon, košík do lavice, složky na písemné práce a pracovní listy, papíry - celkem 450 Kč/žák. Zůstatek - 150 Kč vložen do třídního fondu na pomůcky do Vv a Pč. 

 

Do pátku budou mít děti v pořádku školní věci - podepsáno, obaleno, lepidlo, nůžky, pomůcky na Vv ... Děkuji za spolupráci.