6. třída

Třídní učitel:   Mgr. Marie Tvrdíková
Zástupce rodičů:  Miluše Chalupová - 732 719 125
Rozvrh hodin:   rozvrh
Fotogalerie:  zde

Informatika na týden 14. 4. - 20. 4.

Dobrý den, milí šesťáci,

 

doufám, že jste si Velikonoce alespoň trochu užili, třeba i díky pěknému počasí...

Úkol na další týden je jednoduchý. Protože mnozí z vás měli v souborech týkajících se procvičování Excelu (těžba dřeva nebo vývoj počtu obyvatel) chyby či chybky (nebyl graf, nevyužité funkce a vzroce atd.), využijeme následující týden k opravám. Podívejte se prosím do mailů na moje reakce na vaše práce a podle toho opravy udělejte. Nemusíte mi soubory znovu posílat, jen mi napište, že jste si danou věc prošli a že již víte jak na to :-). Pokud byste potřebovali něco dovysvětlit, pište samozřejmě také - rád pomůžu. Jestli jste na některý Excel nedostali odpověď, pak mi soubor od vás nedorazil a pošlete jej znovu.

Ty z vás, co měli vše bez chybičky, znovu velmi chválím a přeji jim pěkný odpočinkový týden, neboť tento týden do informatiky žádný úkol nemáte :-). Berte to jako odměnu za dobrou práci v minulých týdnech!

(Zadání práce s mapami z minulého týdne se opravování netýká! Tam byl termín odevzdání do pondělí 13. 4. a odpovědi na tyto emaily tak budu teprve odesílat v následujcích dnech.)

Pěkné jarní dny,

Miroslav Skalník