6. třída

Třídní učitel:   Mgr. Marie Tvrdíková
Zástupce rodičů:  Miluše Chalupová - 732 719 125
Rozvrh hodin:   rozvrh
Fotogalerie:  zde

Závěrečná práce do informatiky

Milí šesťáci,

děkuji vám za zaslané výsledky Bobříků, které jste dělali v minulém týdnu! Spousta z vás dosáhla opravdu výborného výsledku!

Teď ale k zadání další práce do informatiky. V kalendáři se nám již objevil červen a to znamená, že bychom společně opakovali to, co jsme se za celý rok naučili. Něco podobného po vás budu chtít i nyní - vytvořte prezentaci na libovolné téma o délce alespoň 10 snímků. Informace v ní obsažené hledejte v Googlu, stejně tak obrázky - ty můžou být ale i vaše vlastní. Na jednom ze snímků by měla být i mapa (např. pomocí tlačítka PrtSc), pokud budete chtít, může (není povinné) být součástí i obrázek z Panoramy (Mapy.cz)/Street view (Google mapy). Na některý další snímek pak vložte i v Excelu vytvořený graf, který do prezentace okopírujete. S texty to nepřehánějte, stačí vždy stručné odrážky (o kterých byste v hodinách mluvili). Snažte se ale o gramatickou správnost!

Jelikož je tato práce o něco náročnější než normálně, máte na ni více času! Prezentace bych měl mít na emailu nejpozději v pondělí 15. června, dejte si prosím na nich záležet, dobře si rozmyslete téma ...

Přeji vám všem příjemný závěr školního roku a jsem zvědavý na vaše prezentace!

Miroslav Skalník